Výrobní linky potravinářské - VLP
Přednášející: |
Pavel Hoffman |
Rozsah/zakončení: |
3+2 zk |
Semestr: |
10 |
Pro: |
obor Procesní inženýrství |
Osnova předmětu:
Metodika navrhování VL, komplexní řešení linek
v návaznosti na ostatní provozy, odpady, energetika, životní prostředí.
Marketink a návrhy VL. Praktické poznatky z navrhování a provozu VL. VL
oborů pivo, cukr, mléko, pekárny, lihovary, maso, mrazírny, tuky,
detergenty, speciální výrobky.
Otázky ke zkoušce
Materiály ke studiu předmětu VLP
Tabulky složení potravin
Složení desek a průtok v deskovém výměníku CHS (var.2 návrhu)
Foto deskového výměníku, mezistěny a foulingu na deskách
Historie a současnost cukrovarnického průmyslu - tabulky a fotografie
Fotografie z cukrovaru Modřany - 1979
... Foto zcezovací kádě pivovaru , ... Kvašení mladiny ve spilce - 1 , ... Kvašení mladiny ve spilce - 2 , ... Kvašení mladiny ve spilce - 3,
Tlak CO2 v závislosti na teplotě a sytosti piva v KEG sudu
Tumblování masa pod ochrannou atmosférou
Různé fotografie z potravinářských závodů
Roquefort Production- Word
Roquefort Production- Power Point
Peanut Butter Processing Line
Processing Lines of Maple Syrup
La Pasta
Egg Production Facility
Chicken treatment
Rafinace olejů (ropa)
© PH
[Domovská stránka
ústavu]