Výrobní linky potravinářské - VLP

Přednášející: Pavel Hoffman
Rozsah/zakončení: 3+2 zk
Semestr: 10
Pro: obor Stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl

Osnova předmětu:

    Metodika navrhování VL, komplexní řešení linek v návaznosti na ostatní provozy, odpady, energetika, životní prostředí. Marketink a návrhy VL. Praktické poznatky z navrhování a provozu VL. VL oborů pivo, cukr, mléko, pekárny, lihovary, maso, mrazírny, tuky, detergenty, speciální výrobky.

 

  • Otázky ke zkoušce
  • Postup při vývoji chemických linek a jejich uvádění do provozu
  • Příklad zjednodušeného návrhu cukrovarnické odparky
  • Temperace betonového sila na cukr
  • Zjednodušená bilance linky na výrobu sušeného mléka

     

     © PH
    [Kurzy]
    [Domovská stránka ústavu]
    [Zajímavé odkazy do Internetu]